Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Verzenden & retourneren

 

Wij verzenden de door jou bestelde koffie zo spoedig mogelijk na ontvangst van de order.  Indien je voor 12.00 uur bestelt proberen wij je bestelling de volgende dag te leveren. Bij bestellingen in het weekend zal er op dinsdag bezorgd worden.

Retourneren:

Indien je niet tevreden bent over de kwaliteit van de koffie of anderszins klachten hebt, verzoeken wij je dat te melden via [email protected] of telefonisch op nummer +31610177403

Wij zenden je dan meteen een nieuwe door jou gewenste koffie naar je toe van dezelfde prijs als de eerder bestelde koffie. Je hoeft de koffie waar je niet tevreden over bent niet te retourneren.

Natuurlijk willen wij wel graag weten waaruit je klacht bestaat zodat wij onze kwaliteit kunnen verbeteren.

Je hebt vanzelfsprekend altijd het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Zera koffie geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bij bestellingen hoger dan dertig euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Online bestellen
Taal
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
← .    Zera is aan het verhuizen en met koffie pauze van 1 juni tot 1 november. Wij zien u graag weer terug na 1 november. Een fijne zomer gewenst Verbergen